Groepen & Bedrijven

Borrel - Feestavond  - Bedrijfsfeest - Ontbijt  - Brunch - Lunch - Diner - Buffet

Zoek je voor een groep een geschikte locatie in Roermond met centrale ligging voor een bedrijfs- borrel, ontbijt, feest of een zakelijke lunch met klanten?
Brasserie ver’Koch heeft een tal van mogelijkheden voor groepsarrangementen. Er kunnen ook borrels, feesten en partijen en groepsuitjes georganiseerd worden. Vanaf 15 personen overleggen wij graag de mogelijkheden.

Iets te vieren?
Een bijzondere gelegenheid als een verjaardag, familiefeest of babyborrel vraagt om een toplocatie. Zoek jij een geschikte en mooie locatie voor 15 tot 150 personen?

Brasserie verkoch heeft een ideale ruimte met hapjes en drankjes die door onze keukenteam met liefde en passie worden bereid en worden geserveerd door onze gastvrije bediening. Wij bieden verschillende arrangementen en overleggen graag de mogelijkheden.

Wat zeggen anderen?

" Prachtige locatie en leuk aangekleed. Het was goed verzorgd en werden genoeg en lekker hapjes geserveerd! Kortom een zeer geslaagd bedrijfsfeest! Bedankt team Verkoch!"
 -Twan-" De baby-borrel voor onze dochter Louise bij verkoch op zondagmiddag was top. Leuke locatie midden in het centrum. Eten en drinken goed verzorgd en spontane bediening"
 -Veronique & Jeroen -Vul hieronder het formulier of neem direct contact op via 0475-795361 (dagelijks bereikbaar tussen 10:00 en 18:00)

Onderstaande formulier is geen definitieve reservering.

Wij sturen een ontvangstbevestiging naar jouw e-mailadres, deze kan ook in de SPAM-folder zijn aangekomen.
Top