opSjtap Bar&Bik op TV

Het RTL4 tv-programma RTL Vakantie Magazine heeft opSjtap gekozen als
"de nieuwe hotspot van Roermond"! Daarom hebben wij de cameraploeg, presentator Arno en gast van de aflevering Rob Geus (man, man man..) ontvangen op ons terras en enkele leuke shots geschoten.

Groepen

Met een groep opSjtap? Speciaal voor groepen vanaf 10 personen bieden wij Table Sharing aan. Hierbij wordt in drie rondes het beste van onze Planken, FingerBik, grote Bik met SideBik geserveerd in de gezellige ambiance van opSjtap Bar&Bik.
Interesse?
Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken
0475-203 489 of info@opsjtap.nl

Reserveren

0475-795361

Dagelijks bereikbaar vanaf 11:00


Reserveren online niet mogelijk? Bel 0475 203 489.Reserveren

0475-795361

Reserveren in onze brasserie is voor kleinere gezelschappen niet noodzakelijk. Indien u toch wenst te reserveren kan dit telefonisch via 0475-795361. Reserveren voor vandaag of morgen? Bel dan 0475-795361


Het is niet mogelijk te reserveren op zaterdagen tussen 12.00-15.00.Binnen kijken

OpSjtap?

Een borrel met vrienden met FingerBik? Een etentje met je date of schoonmoeder? Of alleen een drankje aan de bar? Bij opSjtap kan het allemaal. Onze menukaart is zo opgesteld dat wij voor iedere gelegenheid iets bieden, afhankelijk van waar jij op dat moment zin in hebt. Ondanks de opSjtap bij de entree van ons pand is laagdrempeligheid iets waar wij voor staan, dus loop gerust binnen of reserveer.

Ons concept biedt iedereen de mogelijkheid op zijn eigen manier een topavond te beleven! Wanneer kom jij opSjtap?

Welkom bij Brasserie ver'Koch!

Bij Brasserie ver'Koch zijn vervlogen tijden weer tot leven gewekt. Een enthousiast en vakbekwaam team staat voor u klaar om uw lunch, weekendontbijt of borrel tot in de puntjes te verzorgen. Op ons ruime terras kunt u genieten van de borrelkaart, met onder andere uitgebreide tapasgerechten.

U kijkt dan uit op het Munsterplein, door Koch ooit omschreven als 't sjoonste haof van Remunj'.
Het pand waarin Brasserie ver'Koch zich huisvest, Munsterplein 23, is de voormalige woning en het atelier van de vermaarde Roermondse fotograaf Victor Mathieu Koch (1900-1976). Samen met zijn vrouw Fien Schulte, woonde en werkte de ‘photograph d’art’ Mathieu Koch hier van 1936 tot 1976. Mathieu Koch kreeg zowel in ons land alsook in het buitenland veel bekendheid vanwege zijn unieke portretfotografie. Internationale vakmensen omschrijven zijn werk als krachtig en technisch volmaakt. Ze spreken hun vreugde uit over het feit dat ons land een fotograaf als Koch bezit: ‘de stad Roermond mag wel zeer verheugd zijn, deze virtuoos in zijn vak tot haar burgerij te mogen rekenen.’ Menigeen uit deze stad en verre omgeving vond de weg naar zijn atelier om zichzelf of familie door hem te laten vereeuwigen

Groepen & Bedrijven

Borrel - Feestavond  - Bedrijfsfeest - Ontbijt  - Brunch - Lunch - Diner - Buffet

Zoek je voor een groep een geschikte locatie in Roermond met centrale ligging voor een bedrijfs- borrel, ontbijt, feest of een zakelijke lunch met klanten?
Brasserie ver’Koch heeft een tal van mogelijkheden voor groepsarrangementen. Er kunnen ook borrels, feesten en partijen en groepsuitjes georganiseerd worden. Vanaf 15 personen overleggen wij graag de mogelijkheden.

Iets te vieren?
Een bijzondere gelegenheid als een verjaardag, familiefeest of babyborrel vraagt om een toplocatie. Zoek jij een geschikte en mooie locatie voor 15 tot 150 personen?

Brasserie verkoch heeft een ideale ruimte met hapjes en drankjes die door onze keukenteam met liefde en passie worden bereid en worden geserveerd door onze gastvrije bediening. Wij bieden verschillende arrangementen en overleggen graag de mogelijkheden.

Wat zeggen anderen?

" Prachtige locatie en leuk aangekleed. Het was goed verzorgd en werden genoeg en lekker hapjes geserveerd! Kortom een zeer geslaagd bedrijfsfeest! Bedankt team Verkoch!"
 -Twan-" De baby-borrel voor onze dochter Louise bij verkoch op zondagmiddag was top. Leuke locatie midden in het centrum. Eten en drinken goed verzorgd en spontane bediening"
 -Veronique & Jeroen -Super Papa Vaderdag Brunch

Super papa's verdienen een super cadeau!

Heb jij nog geen cadeau voor Vaderdag? Verras vaders met een gezellig samenzijn tijdens de “Super Papa Vaderdag Brunch” bij Brasserie ver’Koch.

Wat kun je verwachten:
  • Ontvangst op ons versierde terras
  • Uitgebreide brunch met diverse luxe broodsoorten,
  • diverse koude & warme gerechten, salades en ter afsluiting een Grand Dessert!
  • Inclusief drank: Alle soorten koffie, thee, verse jus en melk zijn inclusief
  • Een stoer cadeau voor de echte vaders!
Wij serveren de brunch tussen 10:00 en 13:00. Bij goed weer kunnen jullie van de brunch genieten op ons terras op het mooie Munsterplein!

Prijs: 
Volwassene: 19,50
Kinderen tot 12 jaar 12,50

Klik hier en voor het uitgebreide menu!

Reserveren is verplicht, dus wees er snel bij! Via 0475-795361 of het reserveringsformulier.

Vul hieronder het formulier of neem direct contact op via 0475-795361 (dagelijks bereikbaar tussen 10:00 en 18:00)

Onderstaande formulier is geen definitieve reservering.

Wij sturen een ontvangstbevestiging naar jouw e-mailadres, deze kan ook in de SPAM-folder zijn aangekomen.

Historie

Geschiedenis
Het pand waarin Brasserie ver'Koch zich huisvest, Munsterplein 23, is de voormalige woning en het atelier van de vermaarde Roermondse fotograaf Victor Mathieu Koch (1900-1976). Menigeen uit deze stad en verre omgeving vond de weg naar zijn atelier om zichzelf of familie door hem te laten vereeuwigen.

Charles Eyck
Zijn goede vrienden, kunstenaar Charles Eyck, glazenier Joep Nicolas en dichter Adriaan Roland-Holst bezochten hem hier regelmatig. In Europa, maar ook in andere werelddelen is zijn werk geëxposeerd en bekroond.De eretitel‘Artiste de la Fédération de l’Art Photographique’, hem verleend, benadrukt de hoge mate van artistieke begaafdheid en de officiële erkenning van zijn gave in vakkringen. Ook de stad Roermond eerde Mathieu Koch door hem in 1953 tot ereburger te benoemen. De herinnering aan Mathieu Koch is terug aan zijn geliefde Munsterplein, dat hijzelf ooit omschreef als de ‘sjoonste haof van Remunj’.

Biografie Mathieu Koch
Het pand waarin Brasserie ver'Koch zich huisvest, Munsterplein 23, is de voormalige woning en het atelier van de vermaarde Roermondse fotograaf Victor Mathieu Koch (1900-1976). Samen met zijn vrouw Fien Schulte, woonde en werkte de ‘photograph d’art’ Mathieu Koch hier van 1936 tot 1976. Mathieu Koch kreeg zowel in ons land alsook in het buitenland veel bekendheid vanwege zijn unieke portretfotografie. Internationale vakmensen omschrijven zijn werk als krachtig en technisch volmaakt. Ze spreken hun vreugde uit over het feit dat ons land een fotograaf als Koch bezit: ‘de stad Roermond mag wel zeer verheugd zijn, deze virtuoos in zijn vak tot haar burgerij te mogen rekenen.’ Menigeen uit deze stad en verre omgeving vond de weg naar zijn atelier om zichzelf of familie door hem te laten vereeuwigen.

Etalage
In zijn etalage waren karakteristieke portretten te bewonderen van bekende personen zoals de Roermondse minister-presidenten Louis Beel en Jo Cals, kardinaal Van Rossum, de schrijver Godfried Bomans, de cabaretier Toon Hermans, burgemeesters en bisschoppen, de Belgische koningskinderen Charlotte-Josephine en Boudewijn en vele anderen.

Groepen

Onze locatie is uitermate geschikt voor (grote) groepen & bedrijven met diverse mogelijkheden en groepsactiviteiten.

  • Bedrijfsfeesten
  • Borrels 
  • Verjaardag of jubileum
  • Ontbijt, lunch of buffetten voor groepen
  • Arrangementen op maat
 Klik hier voor informatie over (grote) groepen bij verKoch

Valentijn bij opSjtap Bar&Bik

Niks zo fijn, dan bij opSjtap Bikke met je Valentijn!
Als je verliefd bent wil je alles met elkaar delen. Samen eten en drinken met valentijnsdag doe je bij opSjtap!
Reserveer vooraf o.o.v. Valentijns arrangement! via www.opsjtap.nl of 0475-20 34 89
Er zijn beperkt aantal arrangementen beschikbaar dus wees er snel bij!

Top