Groepen & Bedrijven

Borrel - Feestavond  - Bedrijfsfeest - Ontbijt  - Brunch - Lunch - Diner - Buffet

Zoek je voor een groep een geschikte locatie in Roermond met centrale ligging voor een bedrijfs- borrel, ontbijt, feest of een zakelijke lunch met klanten?
Brasserie ver’Koch heeft een tal van mogelijkheden voor groepsarrangementen. Er kunnen ook borrels, feesten en partijen en groepsuitjes georganiseerd worden. Vanaf 15 personen overleggen wij graag de mogelijkheden.

Iets te vieren?
Een bijzondere gelegenheid als een verjaardag, familiefeest of babyborrel vraagt om een toplocatie. Zoek jij een geschikte en mooie locatie voor 15 tot 150 personen?

Brasserie verkoch heeft een ideale ruimte met hapjes en drankjes die door onze keukenteam met liefde en passie worden bereid en worden geserveerd door onze gastvrije bediening. Wij bieden verschillende arrangementen en overleggen graag de mogelijkheden.

Luxe All-in Paasbrunch

🐣🐣🐣🐣
Ook dit jaar organiseert Brasserie verKoch weer een Luxe All-in Paasbrunch op 1e Paasdag. De perfecte gelegenheid voor een gezellig samenzijn met de hele familie of samen met je partner of vrienden.

Wat kun je verwachten:
  • Uitgebreide brunch met soepen, diverse luxe broodsoorten, diverse koude & warme gerechten, salades en ter afsluiting een Grand dessert!
  • Inclusief drank: Alle soorten koffie, thee, verse jus en melk zijn inclusief
  • Voor de kinderen: vanaf 12:30 kunnen de kinderen paaseieren zoeken op het Munsterplein en zijn er diverse kleurplaten om zich tijdens de brunch te amuseren.
Prijs: Volwassene 24,50 Kinderen 12,50 (inclusief eieren en chocola)
Reserveren is verplicht, dus wees er snel bij! Via 0475-795361 of het reserveringsformulier.
🐣🐣🐣🐣

Historie

Geschiedenis
Het pand waarin Brasserie ver'Koch zich huisvest, Munsterplein 23, is de voormalige woning en het atelier van de vermaarde Roermondse fotograaf Victor Mathieu Koch (1900-1976). Menigeen uit deze stad en verre omgeving vond de weg naar zijn atelier om zichzelf of familie door hem te laten vereeuwigen.

Charles Eyck
Zijn goede vrienden, kunstenaar Charles Eyck, glazenier Joep Nicolas en dichter Adriaan Roland-Holst bezochten hem hier regelmatig. In Europa, maar ook in andere werelddelen is zijn werk geëxposeerd en bekroond.De eretitel‘Artiste de la Fédération de l’Art Photographique’, hem verleend, benadrukt de hoge mate van artistieke begaafdheid en de officiële erkenning van zijn gave in vakkringen. Ook de stad Roermond eerde Mathieu Koch door hem in 1953 tot ereburger te benoemen. De herinnering aan Mathieu Koch is terug aan zijn geliefde Munsterplein, dat hijzelf ooit omschreef als de ‘sjoonste haof van Remunj’.

Biografie Mathieu Koch
Het pand waarin Brasserie ver'Koch zich huisvest, Munsterplein 23, is de voormalige woning en het atelier van de vermaarde Roermondse fotograaf Victor Mathieu Koch (1900-1976). Samen met zijn vrouw Fien Schulte, woonde en werkte de ‘photograph d’art’ Mathieu Koch hier van 1936 tot 1976. Mathieu Koch kreeg zowel in ons land alsook in het buitenland veel bekendheid vanwege zijn unieke portretfotografie. Internationale vakmensen omschrijven zijn werk als krachtig en technisch volmaakt. Ze spreken hun vreugde uit over het feit dat ons land een fotograaf als Koch bezit: ‘de stad Roermond mag wel zeer verheugd zijn, deze virtuoos in zijn vak tot haar burgerij te mogen rekenen.’ Menigeen uit deze stad en verre omgeving vond de weg naar zijn atelier om zichzelf of familie door hem te laten vereeuwigen.

Etalage
In zijn etalage waren karakteristieke portretten te bewonderen van bekende personen zoals de Roermondse minister-presidenten Louis Beel en Jo Cals, kardinaal Van Rossum, de schrijver Godfried Bomans, de cabaretier Toon Hermans, burgemeesters en bisschoppen, de Belgische koningskinderen Charlotte-Josephine en Boudewijn en vele anderen.

Groepen

Onze locatie is uitermate geschikt voor (grote) groepen & bedrijven met diverse mogelijkheden.

  • Bedrijfsfeesten
  • Borrels 
  • Verjaardag of jubileum
  • Ontbijt, lunch of buffetten voor groepen
  • Arrangementen op maat
Informatie voor roepen bij verKoch

Valentijn bij opSjtap Bar&Bik

Niks zo fijn, dan bij opSjtap Bikke met je Valentijn!
Als je verliefd bent wil je alles met elkaar delen. Samen eten en drinken met valentijnsdag doe je bij opSjtap!
Reserveer vooraf o.o.v. Valentijns arrangement! via www.opsjtap.nl of 0475-20 34 89
Er zijn beperkt aantal arrangementen beschikbaar dus wees er snel bij!

Binnen kijken

Top