Groepen & Bedrijven

Borrel - Feestavond  - Bedrijfsfeest - Ontbijt  - Brunch - Lunch - Diner - Buffet

Zoek je voor een groep een geschikte locatie in Roermond met centrale ligging voor een bedrijfs- borrel, ontbijt, feest of een zakelijke lunch met klanten?
Brasserie ver’Koch heeft een tal van mogelijkheden voor groepsarrangementen. Er kunnen ook borrels, feesten en partijen en groepsuitjes georganiseerd worden. Vanaf 15 personen overleggen wij graag de mogelijkheden.

Iets te vieren?
Een bijzondere gelegenheid als een verjaardag, familiefeest of babyborrel vraagt om een toplocatie. Zoek jij een geschikte en mooie locatie voor 15 tot 150 personen?

Brasserie verkoch heeft een ideale ruimte met hapjes en drankjes die door onze keukenteam met liefde en passie worden bereid en worden geserveerd door onze gastvrije bediening. Wij bieden verschillende arrangementen en overleggen graag de mogelijkheden.

Vul hieronder het formulier of neem direct contact op via 0475-795361 (dagelijks bereikbaar tussen 10:00 en 18:00)

Onderstaande formulier is geen definitieve reservering.

Groepen

Met een groep opSjtap? Speciaal voor groepen vanaf 10 personen bieden wij Table Sharing aan. Hierbij wordt in drie rondes het beste van onze Planken, FingerBik, grote Bik met SideBik geserveerd in de gezellige ambiance van opSjtap Bar&Bik.
Interesse?
Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken
0475-203 489 of info@opsjtap.nl

Groepen

Onze locatie is uitermate geschikt voor (grote) groepen & bedrijven met diverse mogelijkheden.

  • Bedrijfsfeesten
  • Borrels 
  • Verjaardag of jubileum
  • Ontbijt, lunch of buffetten voor groepen
  • Arrangementen op maat
 Klik hier voor meer informatie

Reserveren

0475-795361

Reserveren in onze brasserie is voor kleinere gezelschappen niet noodzakelijk. Indien u toch wenst te reserveren kan dit telefonisch via 0475-795361. Reserveren voor vandaag of morgen? Bel dan 0475-795361


Het is niet mogelijk te reserveren op zaterdagen tussen 12.00-15.00.Binnen kijken

Top